Članice mladeži sutra putuju na 12. Državno natjecanje vatrogasne mladeži

Natjecanje vatrogasne mladeži održati će se u  Sportsko rekreacijskom centru Uljanik u Verudi. Na natjecanju ukupno sudjeluje više od 100 natjecateljskih odjeljenja mladeži od 12 do 16 godina starosti u muškoj i ženskoj kategoriji iz cijele Republike Hrvatske.

Vatrogasnu zajednicu Zagrebačke županije na natjecanju će predstavljati i žensko odjeljenje mladeži DVD-a Gornji Desinec, što je veliki uspjeh natjecateljskih odjeljenja sa područja Vatrogasne zajednice grada Jastrebarskog, a važno je ovdje istaknuti da su natjecateljska odjeljenja mladeži DVD-a Gornji Desinec redoviti sudionici državnih natjecanja unazad 15-ak godina.

Osim odjeljenja mladeži na natjecanju će suditi i vatrogasni suci sa područja VZ Grada Jastrebarskog Goran Dikšić, Sanja Novosel, Krešimir Kišan i Robert Kralj, a samu svečanost zatvaranja natjecanja i proglašenja pobjednika u subotu 24. rujna uveličati će i Puhački orkestar VZG Jastrebarskog.

U petak 23. rujna održati će se treninzi natjecateljskih odjeljenja, dok će službeno natjecanje započeti u subotu 24. rujna u 8,00 sati u jutro. Završetak natjecanja i proglašenje pobjednika predviđeno je od 16,00 sati.

Članicama mladeži želimo da na natjecanju ostvare što bolji rezultat, a prije samog puta u Pulu za članice, njihove voditeljice i predstavnike VZG Jastrebarskog biti će upriličen prijem kod gradonačelnika grada Jastrebarskog Zvonimira Novosela.