Članice mladeži dobre na 12. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži

Jučer je u Puli završeno 12. Državno natjecanje vatrogasne mladeži na kojem su nastupile članice vatrogasne mladeži DVD-a Gornji Desinec. U ženskoj kategoriji ukupno je sudjelovalo 48 natjecateljskih odjeljenja, a članice DVD-a Gornji Desinec zauzele su u ukupnom poretku solidno 17. mjesto i time se svrstale u srebrnu kategoriju.

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 56 natjecateljskih odjeljenja u muškoj kategoriji, te kao što smo spomenuli 48 odjeljenja u ženskoj kategorji. U vježbama s preprekama i štafetnoj utrci u muškoj kategoriji 1. mjesto osvojio je DVD Bedekovčina, drugi je bio DVD Novi Marof, dok je treći bilo DVD Dessno Trebarjevo. U ženskoj kategoriji prvo mjesto zauzele se članice DVD-a Bedekovčina, druge su bile članice DVD-a Nuštar dok su treće bile članice DVD-a Kuče.

Na službenoj ceremoniji zatvaranja natjecanja u Puli sudjelovao je i Puhački orkestar VZG Jastrebarskog, a na natjecanju su i sudili suci sa područja VZG Jastrebarskog.

Čestitamo natjecateljskom odjeljenju, njihovim voditeljima i roditeljima na ostvarenom rezultatu. Sudjelovanje na državnom natjecanju svakako je bilo za njih veliko iskustvo, a nadamo se da će sa natjecanja ponijeti lijepe uspomene i nova poznanstva što je zapravo i cilj ovakvih događanja.