Predstavnici DVD-a Gornji Desinec sudjelovali na stručnom skupu vatrogasaca

Osmo po redu stručno savjetovanje Hrvatske vatrogasne zajednice koje se 5. i 6. listopada održalo u Malom Lošinju okupilo je gotovo 200 sudionika iz cijele Hrvatske. Ovaj dvodnevni seminar u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice imao je za cilj stjecanje novih znanja i razmjenu dosadašnjih iskustava. Širok raspon tema koje su se na skupu obradile svjedoče o tome da vatrogasci sudjeluju u svim situacijama spašavanja. Gašenje požara raslinja, intervencije na poplavama, upotreba informatičkih tehnologija u vatrogastvu, samo su neke od tema koje su se na savjetovanju prezentirale.

Među sudionicima ovog osmog po redu stručnog savjetovanja bili su i naši predstavnici iz DVD-a Gornji Desinec, zapovjednik Vedran Boričević, koji je ujedno i zapovjednik VZG Jastrebarskog, županijski vatrogasni zapovjednik, dopredsjednik VZG Jastrebarskog i predsjednik DVD-a Gornji Desinec Josip Novosel te blagajnica DVD-a Gornji Desinec Nikolina Vinšćak.

Tijekom održavanja savjetovanja bili su i postavljeni i izložbeni prostori proizvođača, distributera i tvrtki koje se bave prodajom vatrogasne opreme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)