Vatrogasci DVD-a Gornji Desinec započeli plansku dislokaciju intervencijom

Temeljem Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku 29. lipnja 2017. godine po nalogu glavnog vatrogasnog zapovjednika započela je planska dislokacija vatrogasnih snaga i opreme na priobalje. I ove godine kao i prijašnjih godina u planskoj dislokaciji  aktivo sudjeluju i članovi vatrogasnih postrojbi  Vatrogasne zajednice grada Jastrebarskog  i to u Sućuraju na otoku Hvaru sa vatrogasnim vozilom za gašenje požara DVD-a Gornji Desinec i tri vatrogasca u smjenama od 15 dana.

U prvoj smjeni koja je započela u četvrtak 29. lipnja sudjeluju naši članovi vatrogasne postrojbe DVD-a Gornji Desinec, i to zamjenik zapovjednika DVD-a Gornji Desinec Ivica Burjan, te Miroslav Kišan i Danijel Burjan.

Odmah po dolasku u Sućuraj vatrogasci su imali i prvu intervenciju, gdje su pozvani na tehničku intervenciju u prometu. Radilo se o izlijetanju osobnog vozila sa prometnice, a vatrogasci su pozvani na osiguranje od požara  i dežurstvo prilikom očevida.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)