Opće aktivnosti

Održana prva sjednica Organizacijskog odbora proslave 100 godina Puhačkog orkestra i 90 godina DVD-a Gornji Desinec

U četvrtak 4. travnja održana je prva sjednica Organizacijskog odbora proslava 100 godina Puhačkog orkestra i 90 godina DVD-a Gornji Desinec čije će se proslave održati 15. i 16. lipnja 2019. godine na Trgu sv. Ivana u Gornjem Desincu.
Predsjednik Organizacijskog odbora je gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel, a članovi su župnik Župe Desinec vlč. Petar Ribarić, predstavnici mjesnih odbora Gornjeg i Donjeg Desinca, gradski vijećnik Petar Španić, voditeljica područne osnovne škole Snježana Dugić, ravnateljica dječjeg vrtića Jadranka Stojković, te predstavnici vatrogasnih, sportskih i kulturnih udruga, lovačkog društva i drugih osoba s područja Donjeg i Gornjeg Desinca, te Prhoća.
Predsjednik DVD-a Gornji Desinec Vedran Boričević članove je upoznao sa tijekom priprema proslava, programom proslava, a dogovorene su i predstojeće aktivnosti u koje će se aktivno uključiti i svi članovi odbora.
Zahvaljujemo se svim članovima Organizacijskog odbora na pozitivnim reakcijama i aktivnoj pomoći u organizaciji proslava.
Detaljnije o samom programu obilježavanja proslava objavljujemo uskoro.