Puhački orkestar

Puhački orkestar gostovao u tvrtci “Vatropromet” povodom 25. obljetnice njenog postojanja

 U utorak 5. studenog, puhački je orkestar, na poziv direktora tvrtke gosp. Nenada Radojčića, gostovao u tvrtci “Vatropromet” povodom 25 godina postojanja u sjedištu tvrtke u Ježdovcu.

Sjedište tvrtke u Ježdovcu posjetila je predsjednica Republike Hrvatske gđa. Kolinda Grabar-Kitarović koja je ujedno bila i pokrovitelj obljetnice. Direktor gosp. Nenad Radojčić zajedno sa ostalim uzvanicima poveo je predsjednicu u obilazak tvrtke te su tijekom obilaska uzvanici mogli vidjeti veliki lager opreme kojim raspolaže tvrtka. Obilazak je nastavljen kroz servisno-skladišni prostor, servis vatrogasnih aparata, hidrauličke opreme ˝Holmatro˝ i dišnih aparata ˝Interspiro˝.

Nakon obilaska prizemlja uzvanici na čelu sa predsjednicom Republike Hrvatske uputili su se na kat u najveći izložbeno – prodajni salon vatrogasne i zaštitne opreme u Republici Hrvatskoj i regiji. Tu je direktor upoznao predsjednicu sa asortimanom opreme i svjetski poznatim brandovima koje zastupa te sa vatrogasnim oznakama koje je dizajnirala tvrtka “Vatropromet”, a koje danas sa ponosom nose mnogobrojni vatrogasci diljem Lijepe naše.

Posjet je nastavljen svečanom sjednicom u prodajnom dijelu tvrtke pred mnogobrojnim predsjednicima i zapovjednicima vatrogasnih zajednica iz cijele Hrvatske i njihovim prijateljima. Govor je održala i predsjednica koja je još jednom istaknula vrijedan rad i požrtvovnost vatrogasaca, te njihovu važnost u našem društvu.

Naš je orkestar dočekao goste dobro poznatim koračnicama te odsvirao himne prilikom otvaranja svečane sjednice, a gosp. Nenad Radojčić se na kraju zahvalio orkestru što je obilježio važan dan za tvrtku i uručio zahvalnicu. Orkestar je pohvalila i predsjednica Republike Hrvatske koja se i fotografirala sa našim članovima.

Foto: Vatropromet – Vatrogasna i zaštitna oprema