Puhački orkestar

Puhački orkestar izborio plasman na 35. Susret hrvatskih puhačkih orkestara!

Puhački orkestar je prošlu subotu, 11. lipnja u Glazbenoj školi Jastrebarsko, nastupio na Županijskoj smotri orkestara na kojoj je nastupilo 8 orkestara te izborio plasman na 35. Susret hrvatskih puhačkih orkestara! Ove godine orkestri su bili kvalitetniji bez obzira na pandemiju koja je onemogućavala redovne probe, a iznimno ove godine nije bilo kategorija nego su orkestri bili u jednoj skupini. Kako je bilo orkestara iznad C kategorije, gdje se nalazi naš orkestar, ovaj uspjeh je time i veći za naše društvo odnosno orkestar.

Naš orkestar je ponovno pokazao kvalitetu koju potvrđuju posljednjih godina, a sve to nije bilo moguće bez naših profesora Miroslava Poljančića i Gorana Jurkovića koji ulažu veliki trud i napor u naše puhače koji nesebično odvajaju svoje slobodno vrijeme kako bi bili još kvalitetniji. Ove godine je orkestar bogatiji za par članova iz podmlatka, a to potvrđuje da se kvalitetno radi sa djecom te isto tako očekujemo da se tako nastavi i u budućnosti.

Našim puhačima i profesorima želimo puno uspjeha na jesen kada će nastupiti na Državnoj smotri u Đurđevcu 10. i 11. rujna te tako predstavljati grad Jastrebarsko i Zagrebačku županiju.

Ispod pogledajte galeriju te poslušajte kako su zvučali na Županijskoj smotri.

FOTO i VIDEO ZKUUGJ