Puhački orkestar nastupio na manifestaciji “Lito folklora” u Sv. Filip i Jakovu

Puhački orkestar je na poziv KUD-a Sv. Roko proteklog vikenda od 11. – 13. kolovoza nastupio na manifestaciji “Lito folklora” u mjestu Sv. Filip i Jakov.

Iako su članovi orkestra već odavno bili na zasluženoj pauzi, za ovaj nastup su se okupili u velikom broju te odradili odličan nastup i veliku promociju u špici ljetne sezone. Dio članova pomlatka koji se pridružio velikom orkestru također je išao na ovo gostovanje. Orkestar je krenuo u petak 11. kolovoza u jutarnjim satima te stigao iza 13 sati u mjesto Sv. Filip i Jakov gdje su bili smješteni u Staroj školi koja je renovirana i prilagođena za smještaj i razne druge prigode, a tamo je orkestar odradio i večernji koncert u nedjelju 13. kolovoza u 21 sat pred prepunim dvorištem Stare škole. U subotu je orkestar imao organiziran cjelodnevni izlet brodom u PP Telašćica i nakon toga u nedjelju već spomenuti večernji koncert nakon kojeg su se zaputili prema svojim kućama.

Valja naglasiti da je u Sv. Filip i Jakovu bilo ljudi iz našeg kraja koji su došli i poslušali orkestar u nedjelju, a mi im se na tome zahvaljujemo!

Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog gostovanja, a članovi orkestra sada imaju kratku pauzu do 03. rujna kada započinje novi ciklus proba te novih nastupa.