Opće aktivnosti

Članica Karla Kišan osvojila treću nagradu na literarnom natječaju HVZ-a!

Povjerenstvo za likovni, literarni i foto natječaj na sjednici održanoj 1. srpnja 2020. u uredu Hrvatske vatrogasne zajednice odabralo je najbolje radove u kategoriji likovni, literarni i foto natječaj koji je proveden sa svrhom popularizacije vatrogastva među mladima te podizanja svijesti u zaštiti od požara.

Naša članica Karla Kišan, koja je aktivna u kategoriji djeca ženska te članica podmladka puhačkog orkestra, osvojila je treću nagradu u kategoriji literarni natječaj sa pjesmom “Vatrogasci” koju možete vidjeti ovdje.

Na natječaj se prijavilo:

1) u kategoriji likovni natječaj predškolskog uzrasta: 19 dječjih vrtića sa 156 radova iz 14 županija

2) u kategoriji likovni natječaj učenika osnovnih škola od I. do VIII. razreda: 73 osnovnih škola s 651 radom iz 17 županija

3) u kategoriji literarni natječaj učenika osnovnih škola od IV. do VIII. razreda: 16 osnovnih škola sa 45 rada iz 8 županija

4) u kategoriji foto natječaj učenika srednjih škola: 3 škole s 6 fotografija iz 2 županije.

Dobitnicima će Hrvatska vatrogasna zajednica uručiti prigodne nagrade na proslavi Dana sv. Florijana čije će se mjesto i datum održavanja utvrditi naknadno, a sukladno epidemiološkoj situaciji.

Čestitamo našoj Karli i želimo joj još puno uspjeha u našem DVD-u, kako sa natjecanjima u vatrogastvu tako i sa orkestrom!